skip to Main Content

Хасид на Вінниччині насмерть збив 24-річну мешканку Немирова

Цього року юдейський Новий рік відзначається з 15 по 17 вересня. Із цієї нагоди в Умані щороку збираються хасиди, щоб відзначити головне для їхньої течії юдаїзму свято. Але від цього бувають і проблеми, які інколи призводять до трагедії.

Зокрема, дорожньо-транспортна пригода сталась близько 21 години 14 вересня в м. Немирів (Вінницька область). У результаті неї 24-річна дівчина отримала травми несумісні з життям. Слідчі встановлюють причини ДТП, інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Відомо, за кермом автомобіля Skoda перебував 24-річний паломник-хасид. За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Skoda, громадянин іншої країни, допустив наїзд на дівчину, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок аварії потерпіла отримала травми несумісні з життям.

Результат освідування керманича на приладі «Драгер» показав, що на момент вчинення ДТП чоловік був тверезим. Також у чоловіка здійснено забір крові для проведення експертиз.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик. Наразі чоловік затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.Тривають слідчі дії.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top