skip to Main Content

Хто буде новим очільником поліції Вінниччини

Відбуваються зміни у керівництві Головних управлінь Національної поліції.  Керівник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко очолить поліцію Чернігівщини. Керівник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет очолить Департамент міграційної поліції України, а її очільник посяде місце керівника поліції Вінниччини. Також Вінниччина чекає на очільника Управління стратегічних розслідувань Нацполу, керівника Вінницької обласної прокуратури і… ще одного високопоставленого керівника! Все це повідомив на своїй сторінці в «Фейсбуці» вінницький громадський активіст та експерт Володимир Черкас.    

Отже, чекаємо офіційного затвердження Юрія Пархоменка на посаді. Він є полковником поліції, працював на посаді начальника Департаменту міграційної поліції. Указом Президента України нагороджений медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.

Серед досягнень пана Пархоменка – з початку повномасштабного вторгнення проведено чотири глобальні операції в Європейському Союзі за участю України щодо протидії торгівлі людьми, жебракуванню, сексуальній та трудовій експлуатації.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top