skip to Main Content

«Батьківське серце для дітей загиблих бійців»: колишня військова з Вінниці дарує надію

Колишня військовослужбовця ЗСУ Наталя  Нікітіна доклала чималих зусиль для надання допомоги дітям, які втратили батьків на війні. Акція “Батьківське серце для дітей загиблих бійців” стала добровільною ініціативою вінницької активістки.

Я була на війні. Сім місяців в зоні бойових дій. Бачила цих хлопців. Відчувала цей біль і мені шкода ці сім’ї, – розповіла “СічНьюз” активістка Наталя.

Цей досвід глибоко зачіпав її душу і підтримка  цих дітей стала її найбільшим покликанням. Наталю запрошують до шкіл міста та області, де вона проводить уроки мужності з цими дітьми. А також докладає зусиль, щоб організувати приємні миті відпочинку для них у місцевих кафе.

Я хочу якусь маленьку часточку вкласти цим дітям, щоб вони не лишалися одинокими. Щоб вони знали, що у їхнього тата були такі друзі, солдати, які хочуть з ними спілкуватися. Я не можу їх залишити, – додає Наталя.

Діти, які втратили батьків на війні, розуміють, що йде війна, і їм потрібна підтримка та розуміння. Кожен свідомий вінничанин може долучитися до акції “Батьківське серце для дітей загиблих бійців”. Зокрема, принести якусь книжечку, іграшку, солодощі та інше. Маленький подарунок може подарувати малечі усмішку та надію на краще майбутнє.

У мене є два підопічних брати. Я їх навідую в школі, купую подаруночки. Багато я не можу, бо на пенсії. Але чим можу, тим допомагаю, – додала Наталя.

Крім того, Наталія також займається ручною роботою, плете сітки, робить кулони обереги та інші речі. Вона використовує їх, як подарунки для дітей. Це не просто предмети. А символи підтримки та надії, що їх батьки завжди з ними залишились, і діти не самотні в цьому світі.

Акція “Батьківське серце” – це світло у темному часі. Це надія на краще майбутнє для дітей, які втратили батьків у війні. І приклад того, як люди можуть діяти разом, щоб зробити світ трохи кращим для тих, хто пережив важкі випробування.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
3.3 3 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top