skip to Main Content

Хто здобув титул Міс Світу і який результат в українки

Кристина Пишкова з Чеської Республіки отримала титул Міс Світу-2024 у цю суботу в Мумбаї, Індія. Там проходив міжнародний конкурс. Вона перемогла 111 своїх суперниць з усього світу, інформує CNN.

Студентка і модель

Коли кількість учасниць скоротилася до восьми найкращих, вони взяли участь у класичному раунді запитань і відповідей, торкаючись тем, які обговорювалися на останньому саміті “Великої двадцятки”. 23-річна студентка юридичного факультету і модель Пишкова, говорила про подолання стигми і сорому, пов’язаних з менструацією.

Кристина, якій 23 роки, працює моделлю та навчається у сфері юриспруденції та бізнесу. “Міс Світу” 2024 року заснувала свій фонд Krystyna Pyszko Foundation. Вона й стала переможницею. Красуня має дві освіти – у галузі права та ділового адміністрування. Також Кристина заснувала фонд “Krystyna Pyszko Foundation”, через який запустила школу англійської мови для дітей із малозабезпечених родин у Танзанії, де також працює волонтеркою. Серед хобі володарки титулу Міс Світу 2024 – гра на флейті та скрипці, а також музика та мистецтво.

Презентували свою мету

“Міс Світу Чеська Республіка, Кристина Пишкова стала 71-ю Міс Світу! Вітаємо і ласкаво просимо в сім’ю Міс Світу, Кристина!”, – повідомляється на Instagram-сторінці конкурсу.
Після останнього відбору залишилося чотири конкурсантки, які мали “презентувати свою мету” (або благодійну платформу) перед трійцею бізнес-магнатів з “Shark Tank India”.

Кожен з цих чотирьох фіналістів представляв окремий регіон світу: Африку, Америку та Карибський басейн, Азію та Океанію і Європу.

Пишкова здобула перемогу над трьома фіналістками – Ясміною Зейтун з Лівану, Аче Абрахамс з Тринідаду і Тобаго та Лесего Чомбо з Ботсвани. Ці жінки, разом з Джессікою Ґаґен з Англії, вважаються “континентальними переможницями” конкурсу.

Виступ українки, табу росіянці

На фіналі конкурсу виступала 18-річна українка Софія Шамія. Вона потрапила в ТОП-10 на презентації благодійних проєктів, опинилася серед 40 найкращих претенденток, але не увійшла до дванадцятки.

Цього року Міс Світу 2024 пройшов без участі росії. Це сталося завдяки ініціативі оргкомітету Міс Україна, який звернувся до всіх міжнародних конкурсів краси з проханням виключити участь представниць з рф.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top