skip to Main Content

«Мене надихали поп-зірки» – учасниця шоу «Корпорація творчості»

На конкурсі «Корпорація творчості», присвяченому чотирьом педагогам, розповідали особисті історії з життя і професійної кар’єри кожного. Цікавинок було безліч. Знайомство із успішними керівниками гуртків пройшло 11 січня у Вінницькому міському палаці дітей на юнацтва.

На нього в якості глядачів завітали вихованці різних гуртків та працівники навчального закладу. Серед іншого, дітям пропонували перевірити свою фізичну підготовку всілякими запальними флешмобами.

Любов із дитинства

Першим виступив Михайло Шафір, керівник гуртка шахів:

Вважаю, що вміння грати в шахи є обов’язковим для всіх. Адже це може навчити раціональному мисленню, вмінню думати наперед, – розповідає Михайло.

За словами Михайла, любов до шахів йому прищепили ще з дитинства.

Я мав звання чемпіона області із шахів. Але вирішив ще навчати молодих майбутніх «гросмейстерів», що мені до душі, – доповів Михайло.

Організаторка Наталія поставила запитання щодо його мрії:

У цьому залі у нас всіх спільна мрія, а саме – Перемога. Хочу побажати всім вистояти цю війну та продовжити бути такими ж незламними й надалі, – відповів Михайло.  

Досягла своєї мети

Ірина Польгун, керівниця вокального ансамблю «Сузір’я», каже, що у її сім’ї співали всі.

Включно зі мною. Бабуся, батько, матір співали. А мені цей талант передався як новому поколінню, і я не жалкую. Для мене спів є відображенням душі. Подобається надихати, створювати та дізнаватися, що моя праця у навчанні дітей співу не є марною, – розповідає Ірина.

Вона відкрила для себе світ гри на музичному інструменті ще у восьмому класі, записавшись в музичну школу – на гурток бандури.

На запитання про мрію, Ірина відповіла:

Я би хотіла, щоб війна закінчилася якнайшвидше. Болісно дивитися на знедолені душі, які втратили дім через імперіалістичну агресію нашого сусіда. Я вже досягла своєї мети у житті. А саме – опанувала навички співу, гри на музичному інструменті та викладання у молодшого покоління. 

Порівнювали із дельфіном

Дмитро Осадчий, керівник секції плавання, розпочав плавати ще у п’ять років.

Допоки всі діти навіть не задумувалися про опановування цієї навички, я постійно просився на море або озеро. Щоб показати всім, який я талановитий. Мене постійно порівнювали з дельфіном, через що було в рази приємніше займатися цим видом спорту, – розповідає Дмитро.

Окрім плавання, він ще займався багатьма видами спорту. Але всі здавалися йому не такими цікавими.

Моє серце належить тільки плаванню. І я доказую це щоденно, – сказав Дмитро Осадчий.

Танці і мода

Останньою розповіла про себе Ірина Макарчук, керівниця ансамблю спортивного танцю «ЕОС» і зразкового художнього колективу «Театр моди «Оксамит».

Як не складно здогадатися, танцювати мене навчили ще в ранньому шкільному віці. Мене на той час надихали мої улюблені поп-зірки. Думала, що колись стану популярною, як і вони. Але мені достатньо і цього, що маю. Бо знаю, що у мене є чарівні вихованці, які обожнюють танцювати, – розповідає Ірина.

Наприкінці творчої зустрічі дітям нагадали, що для настання швидкої Перемоги у війні потрібно не сидіти, склавши руки. А допомагати Збройним силам у забезпеченні усім необхідним!

Вікторія КАМІНСЬКА, «СічНьюз»

Поділитися
2 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top