skip to Main Content

На матчі у Вінниці «швидка допомога» вивезла з поля футболіста «Ниви»

Вінницька «Нива» в третьому турі чемпіонату України з футболу (друга ліга) вперше здобула перемогу у поточному сезоні. 19 серпня вдома підопічні Юрія Ярошенка подужали «Кудрівку».     

Після ауту від Борячука Загорулько вів м’яч впоперек поля й під тиском суперника залишив його Власенку, який прямо звідти, метрів із 25-ти, зважився пробити з правої ноги. М’яч прошмигнув повз воротаря десь у кут – 1:0. На куражі Нива діяла досить цікаво, розіграла кілька моментів. Один тільки Петленко двічі був близьким, щоб закріпити перевагу вінничан, а були ж іще моменти.

Втім, велику вимушену паузу в матчі встановило пошкодження захисника господарів Грачова. Його в підсумку вивезла автівка «швидкої допомоги», а Кудрівка перевела гру вперед і моменти Кулика та Скепського вже змушували хвилюватися воротаря господарів Вічного.

Але невдовзі після цього пішли жорсткі стики, а з ними – сварки. Вилучень у підсумку набралося аж чотири і ще 12 жовтих карток!

І хоча матч протримав у напруженні аж до останніх хвилин, рахунок більше не змінювався. Це довгоочікувана перша перемога Ниви під керівництвом головного тренера Юрія Ярошенка.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top