skip to Main Content

На свято незламних жінок розповідаємо про успішних вінничанок

Восьме березня – це не лише про красу, а й про відвагу. Цей день присвячений тендітним й одночасно сильним жінкам. Сьогодні сайт «СічНьюз» хоче розповісти вам про деяких відомих вінничанок та про те, чим саме вони відзначилися. Кожна з цих жінок має свій індивідуальний та неповторний шлях.

Міла Поворознюк

Якщо вулицями Вінниці ви помітите розкішну панянку, вбрану в одяг 19-го століття, не дивуйтесь – це Міла Поворознюк. ЇЇ вбрання – це більше чим просто одяг. Це стиль життя. Більше п’яти років дівчина надає перевагу вінтажному стилю.

– Я маю те, чого не мала середньостатистична жінка 19-го століття… Та й будь-якого століття до сьогодення. І це називається – свобода, – пише жінка у своєму інстаграмі.

Також Міла активно збирає кошти на потреби ЗСУ, бореться за права жінок та має власний онлайн-магазин з вбранням в українському стилі.

Анна Гевчук

Доктор економічних наук, професорка та проректорка Вінницького фінансово-економічного університету. Підприємиця, засновниця Академії фінансового успіху, авторка тренінгових програм з фінансової грамотності, спікерка, експертка ЗМІ та менторка.

Досвідчена, реалізована та яскрава. Анна ділиться своїми знаннями й допомагає дітям та дорослим ставати кожного дня все грамотнішими. Як не крути, фінансова грамотність у будь-які часи досить важлива. Я впевнена, ви хоча б раз натрапляли на її відео у тік-тоці й відмітили для себе щось корисне.

Світлана Бусілкова

Енергійна та запальна. Неймовірна білявка із сяючою посмішкою. Полюбилася вінничанам давно. Заслужений журналіст України, телевізійник, організатор та викладач. Надихнула та навчила багатьох. Завжди самовдосконалюється та дарує людям посмішку.

– Людину роблять щасливою три речі: любов, цікава робота та можливість подорожувати, – розповіла Світлана на одному з інтерв’ю.

Ірина Макарчук

Кандидатка медичних наук, власниця косметичної клініки та лікар дерматолог. Ірина є дійсним членом 8 вітчизняних та зарубіжних Асоціацій лікарів-дерматовенерологів та косметологів.Також номінант премії Stella International Beauty Awards 2018-2019 років «Кращий дерматокосметолог України». Автор та співавтор 64 публікацій у різних фахових вітчизняних та зарубіжних виданнях.

Світлана Реп’ях

Власниця приватного дитячого садочку, за який у 2021 році отримала нагороду у проєкті «Люди, яким довіряють» Також переможниця конкурсу «Mrs. UkraineWorld 2018»

А взагалі кожна українка неповторна й непереможна! У кожній сфері є місце для сильної жінки. І підготовлений для вас матеріал є тому доказом.

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top