skip to Main Content

На Вінниччині рецидивіста розшукали за добу після крадіжки

Чоловік скористався, коли власник залишить сумку без нагляду, і вкрав її. Упродовж доби правоохоронці встановили та розшукали зловмисника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

До поліції звернувся 63-річний потерпілий з повідомленням про те, що під час відвідування ним закладу громадського харчування зникла його сумка, у якій був мобільний телефон, документи та банківські картки. Чоловік додав, що у подальшому його банківською карткою здійснювались розрахунки на загальну суму майже 5000 гривень.

За словами начальника Відділу поліції № 1 Вінницького райуправління Юрія Голуба, оперативно-розшуковими заходами та завдяки відеозаписам з камер спостереження поліцейським вдалось встановити особу зловмисника та маршрут його руху. Ним виявився 24-річний раніше судимий за майновий злочин місцевий житель.

Речові докази вилучено частково. Поліцейські перевіряють причетність чоловіка до вчинення аналогічних злочинів. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення.

Володимир ПРИСЯЖНЮК,
фото відділу комунікації поліції Вінницької області

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top