skip to Main Content

Вінницька «Нива» переграла «Локомотив» у День народження свого тренера

Вінницька «Нива» сьогодні, 30 вересня, вдома зіграла проти столичного «Локомотива». Це був матч 10-го туру чемпіонату України з футболу у Другій лізі.  

На початку гри гості реагували 11-метровий. Тітаренко не змарнував наданий йому шанс, пробив потужно по центру —  0:1. Господарі кинулися відіграватися й ледве не отримали ще один гол. Козій, якого переслідували Рогульський та Никитюк, вискочив майже тет-а-тет з Вічним і, не наближуючись, вирішив пробити з лінії штрафної — слабенько й до того ж у руки воротарю. «Нива» відповіла більш гостро: Петленко прострілив з лівого краю, а Власенко, який замикав дальню стійку, влучив у цю саму стійку. Шикарний момент!

Під завісу першого тайму була ще одна «вінницька» стійка. Цього разу, правда, господарі виявилися спритнішими на добиванні. Страшкевич подав кутовий, від спини, здається, Рогульського м’яч влучив у стійку, а Загорулько, що був поруч, головою пробив повз Абрамова — 1:1.

З перших хвилин другого тайму господарі посилили тиск на ворота киян. І це врешті принесло результат. На 60-й хвилині затяжна атака за участю, зокрема, Петленка та Ничипоренка, завершилася навісом останнього – рикошет від Жукова, боротьба на другому поверсі, м’яч підхопив Швець і завдав несильного удару. М’яч рикошетом когось з гравців залетів у самісінький кут — 2:1. Заміна тренера Юрія Ярошенка спрацювала на всі 100!

Гості хотіли, намагалися врятувати бодай очко, але їхні спроби пробитися до володінь Вічного більше були боязкими, ніж обдуманими. Складно навіть пригадати хоч один гострий момент, який створили кияни після фатальної 60-ї хвилини.

«Нива» реабілітувалася в очах уболівальників за минулі невдачі. В останніх трьох домашніх зустрічах вінничани здобули лише два очки. І тому закономірно перебували в нижній частині турнірної таблиці. Наразі вони дев’яті. Вінницькі футболісти присвятили цю перемогу своєму тренеру із фізпідготовки Олені Колос, яка у цей день святкувала свій День народження! 

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top