skip to Main Content

Не стало Віталія Білоножка – спогади зірок про народного артиста

Трагічну звістку прокоментувала дружина співака Світлана Білоножко. За її словами, коханий тривалий час перебував у лікарні, де й обірвалося його життя. Причина смерті – зупинка серця у віці 70 років, пише “Гордон”. На жаль, лікарям так і не вдалося врятувати легендарного виконавця.

Віталій Білоножко залишається у пам’яті своїх шанувальників завдяки найпопулярнішим його пісням – “Україно мати”, “Боже, дай Україні волю!”, “Давайте разом заспіваєм, браття”, “Чарівнице”, “Щоб ти щасливою була” та іншим.

Зазначимо, народний артист України Віталій Білоножко дуже часто з’являвся на сцені разом зі своєю дружиною. Зокрема, вони зі Світланою Білоножко, яка також є співачкою, неодноразово виступали у дуеті. А також спільними зусиллями 1999 року вони заснували Міжнародний фестиваль сімейної творчості “Мелодія двох сердець”.

Як повідомляє Дмитро Гордон з журналісткою Олесею Бацман, прощання з відомим співаком відбудеться у Національній філармонії України у Києві 12 січня. Церемонія розпочнеться об 11.30 і триватиме до 14.00.

– Прощання з Віталієм Білоножком відбудеться в Національній філармонії у Києві. У п’ятницю, 12 січня, з 11.30 до 14.00, – зазначили журналісти, які дуже тісно спілкуються з дружиною Віталія Білоножко.

У соцмережах багато зірок української естради вже висловили щирі співчуття родині Віталія Васильовича, а також поділилися щемливими спогадами про артиста.

Смерть виконавця стала справжнім шоком для його колег. Вони висловлюють щирі співчуття родині Віталія Васильовича, а також діляться спогадами про артиста. Співак Юрко Юрченко пригадав, як свого часу Білоножко змусив його повірити в себе. А Павло Зібров щиро не стримує сліз, згадуючи, як почав товаришувати з музикантом та їздив із ним на гастролі.

Павло Зібров

Артист зізнався, що не може стримати сліз, адже втратив справжнього друга. Зіброву було неабияк складно почати писати прощальний допис.

Павло Зібров пригадав, що потоваришував з Віталієм Білоножком у середині 80-х років, за що дуже вдячний долі. Виконавці разом об’їздили чимало міст і країн із концертами. Артист пригадує, що Білоножко завжди був доброю, щирою та надійною людиною.

Ольга Сумська

– Прощавай, дорогий наш, легендарний Віталію Васильовичу! Дякуємо за кожну зустріч, твоє добре серце, мудрість, талант, твою усмішку, обійми, почуття гумору, оксамитовий тембр голосу, який завжди лунатиме в наших серцях… Хіба можна повірити, що більше не побачимо вас вдвох зі Світланочкою на сцені? Горе… Рідні наші Білоножки, висловлюємо глибокі співчуття вашій неймовірній родині…, – написала акторка.

Олеся Бацман

– Вночі не стало Віталія Білоножка. Народний артист України, неймовірна, порядна, добра людина. У нього було таке велике серце, котре просто не витримало, і всього лише у 70 років зупинилося в київській лікарні. Не віриться… Зараз пишу і в голові звучить їхня зі Світланою пісня “А яблука падають”… Скільки українських шедеврів він заспівав, яким неймовірним оксамитовим голосом володів… Співчуття Світлані Білоножко і всім близьким і рідним. Пішов великий талант. Світла пам’ять, – зазначила журналістка.

Юрко Юрченко

Співак зізнався, що вдячний Віталію Васильовичу, що завдяки йому він повірив у себе. Юрченко каже, що завдячує співакові своєю кар’єрою.

Юрко Юрченко також наголосив, що у Віталія Білоножка був потужний і гарний голос. Тим часом сам музикант був щирою і доброю людиною.

– Справжній народний артист. Він вирізнявся з-поміж інших дуже гарним і потужним голосом, статурою, природною інтелігентністю, людяністю, простотою і щирістю, попри свій статус. Людина з добрим і великим серцем, що не витримало цього важкого тягаря болю за свій народ… Мої співчуття Світлані і всій родині… Спочивайте з миром, учителю і друже! Царствіє небесне!, – написав співак.

Софія Ротару

– Віталій Білоножко…Світла пам’ять…, – написала артистка.

Дмитро Гордон

– Вночі пішов від нас Віталій Білоножко – чарівний український голос, приголомшлива людина, багаторічна опора своєї чудової родини. Немає таких слів, щоб висловити це непереборне горе. Світлано, тримайтеся, він вас дуже любив, – написав шоумен.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top