skip to Main Content

Окупанти вдарили «шахедом» по багатоповерхівці у Сумах

Російські окупаційні війська у ніч на 13 березня атакували «шахедами» місто Суми. Один із ворожих дронів потрапив по багатоповерховому будинку, сталася пожежа. Про це пресслужба Сумської ОВА повідомила у Telegram.

Сьогодні вночі Суми були атаковані БпЛА типу «Шахед». У результаті атаки відбулось влучання у багатоквартирний житловий будинок, – йдеться в повідомленні.

На опублікованому фото видно, що зруйновано кілька поверхів п’ятиповерхівки. За попередньою інформацією, після вибухів у Сумах 13 березня пошкоджено 30 квартир, половина з них – зруйновані. Із-під завалів вдалося врятувати 10 людей. Вісім із них дістали травми різного ступеня важкості.

Вибухи до оголошення повітряної тривоги

Ракетна небезпека для північно-східних областей! – повідомили в Повітряних силах ЗСУ о 14:23.

Вибухи в Сумах пролунали вдруге за день. Перед цим, як повідомили в ОВА, росія атакувала Шахедами відразу чотири міста області – Суми, Шостку, Тростянець і Білопілля.
Внаслідок вибухів тимчасово виведено з ладу передавачі телерадіомовлення. Сталося це, тому що удари припали на радіотехнічні об’єкти. Через пошкодження на частині території Сумської області поки що унеможливлене приймання українського теле- та радіосигналу.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top