skip to Main Content

Папараці дізналися, що Наталя Могилевська стала мамою

У новому році Наталя Могилевська приголомшила новиною про те, що стала мамою. Вона вдочерила двох дівчаток разом із коханим, з яким публіка досі не знайома.

Засвітила коханого

Співачка показала обранця тільки зі спини, а обличчя приховала. Наталія називає Валентина своїм чоловіком, хоч невідомо, чи одружена пара. Рішення усиновити дітей вони ухвалили спільно.

Це сталося на самому початку війни. Коли ми з моїм чоловіком дуже багато їздили на фронт, до шпиталів, до дитбудинків, до переселенців. І ось цей весь жах тільки-тільки стався і ми прийняли таке рішення, – поділилася Могилевська.

Артистка зізналась, що раніше родиною для неї були шанувальники. Тепер же в неї є справжня сім’я.

Після смерті батьків у мене не було родини. Це дивна історія, щоб у 40 років у жінки ще не було дітей, ще не було чоловіка, але вже не було батьків. І єдиною моєю родиною був глядач, – зауважувала зірка.

Удочерила двох дівчаток

У новорічну ніч українська співачка зізналася, що стала мамою для двох дівчаток, яких удочерила. Це сестри, яким на момент всиновлення було 10 та два роки. Наталія Могилевська зазначила, що діти були дуже травмовані – старшій доводилося кілька разів рятувати життя молодшої сестри. Вони довго проходили адаптацію, щоб адаптуватися до нової родини та частково мирного життя.

Молодша донька перші півроку взагалі не спала. Просто всю ніч руку тримала на ній, щоб вона не плакала, – ділиться співачка.

Новоспечена матуся вирішила, що не буде знайомити своїх дітей з публікою, тому не показала їхніх облич. Якби її не зняли в магазині папараці, ніхто б про це не дізнався.

Навіть у школах ніхто не знає, чиї вони діти та що вони всиновлені. Для мене це дуже важливо. Це, дійсно, величезна таємниця. І таємницею залишиться якомога довше, – заявила Наталя Могилевська.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top