skip to Main Content

«Підполковник» днр отримав 15 років позбавлення волі

Вінницький апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції 52-річному жителю м. Донецька за участь у терористичній організації. Це сталося за принципової позиції прокурорів Вінницької обласної прокуратури.
Вирок був ухвалений в порядку спеціального судового розгляду, Засудженому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна, інформує пресслужба Вінницької обласної прокуратури.
Встановлено, що донеччанин з часу вторгнення російської федерації на територію Донеччини в 2014 році свідомо вступив у змову з активними учасниками терористичної організації «днр».
Засуджений приєднався до незаконного воєнізованого збройного формування у статусі «командир окремої роти» у званні «майор». Надалі він вступив у підрозділ «військової поліції армійського корпусу міністерства оборони» у складі «днр», отримавши посаду «заступник начальника» та звання «підполковник».
Служачи у ворожих лавах бойовиків, засуджений здійснював свідому злочинну діяльність проти військових підрозділів Сил оборони України. Спеціальне досудове розслідування здійснювалося слідчими УСБУ у Вінницькій області. Вирок набрав законної сили.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top