skip to Main Content

Представники ВНТУ – лауреати Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

Одразу троє студентів Вінницького національного технічного університету здобули перемоги на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science». Це представники факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії і факультету електроенергетики та електромеханіки. Про це інформують у ВНТУ.

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалістів-науковців, з них 92 з 23 зарубіжних країн. На перший етап конкурсу було прийнято 358 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як Оман, Литва, Німеччина, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Узбекистан.

Максим Захарчук із науковою роботою «Development of anthropometric measurement methods using three-dimensional modeling» посів ІІ місце. Вікторія Шиндирук з роботою «Development of a software application based on machine learning for the generation of 3d models of bionic prostheses of lost limbs» стала третьою. Ангалогічний результат показав і Данило Щербатий з роботою «The increase of electrical networks monitoring with smart metering devices».

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top