skip to Main Content

Юні хокеїсти вінницького «Патріота» виграли турнір у Латвії

Вінницька команда Дитячого хокейного клубу «Патріот» стала переможцем  в одному з найпрестижніших дитячих турнірів Європи «Riga Cup 2024» в категорії U-12. Він проходив в м. Рига (Латвія). В змаганнях приймали участь 16 команд з 9 країн світу: Латвії, Естонії, Данії, Великобританії, Швеції,Фінляндії, Нідерландів, Ізраїлю, України.  

Вінничани на першому груповому етапі здобули перемоги в усіх зустрічах( Dutch Flyers vs Patriot – 0:3;  Patriot vs HS Riga 4:1; Patriot vs Viru Sputnik – 9:3) і вийшли у другий груповий етап з першого місця. Там зустрілись з переможцями іншої групи – командою з Латвії Prizma та командою з Данії Copenhagen Falcons.

Першу гру другого раунду наші хлопці програли 1:4. І виходили на другий матч вже без права на помилку – нам була потрібна була лише перемога. За попередніми рейтингами, команда з Данії була фаворитом турніру. Вінницький «Патріот» впевнено обіграв її з рахунком 6:1 та вийшов у півфінал турніру. 

Там команда з Вінниці зустрілась з командою Jelgavas LSS Латвія, де в напруженій боротьбі змогла перемогти 2:1 і вийти до фіналу.

В фінальній грі «Патріот» знову зустрівся з командою Prizma, якій до цього поступився. На матч вінничани вийшли максимально налаштовані на перемогу і здолали команду суперника з рахунком 2:1.

В команді «Патріот» відзначають капітана команди Павла Звуздецького, який був серцем і мотором команди і вів всіх наших хлопців вперед. Найкращим нападником турніру, шляхом голосування тренерів та менеджерів всіх команд, було обрано вінничанина Павла Ценделіна.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top