skip to Main Content

«Спільно за волю та спокій» — у Вінниці влаштували благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ  

На базі ТРЦ «Поділля сіті» міста над Бугом  підприємці Вінниччини влаштували благодійний ярмарок «Спільно за волю та спокій». Зрозуміло, на підтримку ЗСУ. Головним організатором виступила вінничанка Світлана Орлюк , керівник компанії «Open Visa».

На ярмарку продавали хліб, булочки ручної роботи, свічки, солодку вату. Поруч —  оригінальні картини з мармуру, сумочки з українським орнаментом, кепки, футболки тощо. Все це було за найдешевшою ціною, із великою знижкою. Тут же працювали експерти по фітнесу, бухгалтерії, стоматології. Інших відвідувачів зацікавлювали пропозиції астрологів, тарологів, нумерологів.  Отже, пропозиції на ярмарку були на всі смаки. Дехто із вінничан нічого не купляв, а просто донатив на карту для благодійних внесків (на підтримку ЗСУ).  

Всі зібрані кошти від продажу товарів, наданих послугу і донатів передали благодійному фонду «Інвіктус» (Вінниця). Як відомо, він опікується доставкою необхідного спорядження військовим на передову.   

Основна мета благодійної акції – об’єднати вінничан і показати своїм прикладом, щоб від кожного залежить наше майбутнє. Незважаючи на те, що війна триває другий рік, не треба бути байдужим до потреб ЗСУ. А, натомість, продовжувати донатити військовим, — сказала Світлана Орлюк. —  Це мій перший благодійний ярмарок. Все пройшло непогано. Тому ми продовжимо влаштовувати такі заходи на підтримку військових.    


Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top