skip to Main Content

Спортклуб Invictus поновив роботу перед Міжнародним днем боксу

Заняття боксом – виключно для сильних людей, при цьому не лише у фізичному, а й у психологічному сенсі. Із ним асоціюються мужність, витримка та стратегія. Через це бокс залишається серед найпопулярніших видів спорту, а імена найкращих боксерів відомі навіть далеким від цього людям. 

Крім цього, для багатьох людей бокс став справжньою школою життя, допоміг свого часу зробити правильний вибір. 27 серпня в світі щороку відзначається Міжнародний день боксу — свято, яке має на меті вшанувати нелегку працю спортсменів і тренерів, а також популяризувати цей вид спорту серед населення.    

Незадовго до свята тренування із боксу були поновлені у спортклубі в центрі Вінниці Invictus, де в більшості залів триває сучасний ремонт. Він входить до структури міської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».   

Ми зараз відкрили малий зал в клубі «Інвіктус». Там можуть проходити лише індивідуальні тренування.  Групових поки що немає, адже в решті залів триває ремонт, – сказала управляюча клубу «Інвіктус» Інна Добровольська.

Під час війни важливо, що малий боксерський зал знаходиться на глибині три метри під землею. Тому там цілком безпечно можна тренуватися навіть під час повітряної тривоги.

У малому залі нашого клубу все обладнано для професійних тренувань. Зокрема, є вентиляція. На стінах великі дзеркала, де спортсмен може аналізувати правильність своїх ударів. Настілена м’яка підлога, яка унеможливлює травмування після падінь, – додала Інна Добровольська. – Вітаємо прихильників боксу зі святом, що наступає. І запрошуємо приходити на тренування до нашого клубу.   

Довідка

Спортклуб Invictus розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Соловйова, 7 (поруч із фізико-математичним ліцеєм № 17).   

Усіх охочих (дітей і дорослих) запрошують на індивідуальні тренування з боксу із професійним тренером. Довідки за телефоном: (073)700-77-00.

Детальніша інформація – на сайті спортклубу «Інвіктус» (invictus.vn.ua).

Пресслужба Вінницької міської організації
спортивного товариства «Спартак»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top