skip to Main Content

Спробував підпалити банк та облив бензином касирку

5 серпня, близько 11.30, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівниці відділення банку міста Погребище Вінницького району. Йшлося про те, що у приміщення увірвався невідомий чоловік та, тримаючи у руках пляшку з невідомою рідиною, погрожує співробітникам підпалом.
Чоловік прийшов до відділення банку з вимогою повернути йому кошти, які, на його думку, зникли з його рахунку з вини працівників. Розлив речовину у приміщенні банку та на працівницю фінансової установи, після чого дістав запальничку та підпалив підлогу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.


Поліцейські, які прибули до приміщення за 2 хвилини, затримали правопорушника. Під час затримання 32-річний житель Погребища облив легкозаймистою речовиною і поліцейських та намагався запалити запальничку. Правоохоронці завадили чоловіку довести почате до кінця та затримали його. На щастя, вогонь загасили вчасно, ніхто з людей не постраждав.


Слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк до семи років. Тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо поміщення затриманого до ізолятора тимчасового тримання.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “Січ ньюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top