skip to Main Content

ТОП-10 універсальних подарунків на Новий Рік – рейтинг “СічНьюз”

У кожного була така ситуація, коли він не був впевнений на рахунок подарунку на Новий рік. Унікальний рейтинг від дотепної журналістки “СічНьюз” допоможе Вам вибрати один із приємних подарунків, які прийдуться по кишені кожному.

10 місце: малюнок

Ідеальний варіант для тих, кому ще не виповнилося 10 років. Невибагливий та красивий, дитячий малюнок прийдеться по душі кожному, особливо коли на ньому зображена Ваша сім’я та чистосердечні побажання на наступний рік.

Його легко зробити, коли маєте при собі дрібку фантазії, аркуш паперу та кольоровий олівець. Варто лише зробити все охайно, щоб одержувач подарунку повірив, що Ви робили це із щирою душею.  

Орієнтовна ціна: безцінна

9 місце: шкарпетки

Зручні та банальні шкарпетки потрібні кожному, тим паче коли зараз зимня пора року. Та навіть якщо, Ви вже не знаєте куди їх складати. Просто сам факт, що про Вас піклуються і хочуть зробити Ваше життя трохи краще, однозначно гріє душу.

Орієнтовна ціна: 50 грн.

8 місце: чашка

Ще одна маленька та приємна дрібничка. Приємна вона у тому випадку, коли на ній написано щось на кшталт: “Я – королева”, “Найкращий тато у світі”. Або просто зображення чогось смішного, що може викликати тихий, але щирий сміх.

Орієнтовна ціна: 300 грн.

7 місце: пляшка алкоголю

Для любителів випити цей пункт автоматично пересувається на перше місце. Особливо радується душа, коли Вам дарують щось з лімітованої колекції або дороге. Щастя тоді зростає вдвічі більше.

Орієнтовна ціна: 400 грн.

6 місце: набір постільної білизни

Особливо підійде цей подарунок тому, хто цього потребує винятково. Намагайтеся підібрати постільну білизну так, щоб вона підходило під інтер’єр Вашого друга, щоб потім не розчарувати його.

Орієнтовна ціна: 800-1500 грн.

5 місце: смарт-годинник

У сучасному світі смарт-годинник потрібен усюди: на роботі, під час прогулянки із собакою по парку, вдома та навіть на змаганні по поїданню гамбургерів на швидкість. Цей пристрій виконує всі необхідні функції, які притаманні сучасним технологіям, які, зазвичай, коштують дорожче від самого смарт-годинника.

Орієнтовна ціна: 1000 грн.

4 місце: пейзаж

Якщо Ви відчуваєте, що Вашому приятелю щось бракує у нього вдома, подаруйте йому пейзаж. Особливо тішитиме око картина, написана від руки, майстра своєї справи. Тому вибирайте обачно.

Орієнтовна ціна: 1000 грн.

3 місце: квиток на концерт

Для відданого фаната своєї улюбленої групи піти на концерт та послухати голос співака наживо, є мрією, яку легко здійснити. Якщо ваш приятель не так захоплюється музикою, можна запросити його на виступ тієї групи, музика яких подобається усім.

Орієнтована ціна: 200 грн. (все залежить від групи)

2 місце: портрет кумира

Погодьтеся, звучить круто. Якщо одержувачу дарунку сподобається те, що Ви йому подарували, він кожен ранок прокидатиметься з думкою про те, що на нього всю ніч витріщався Петро Порошенко або Олег Винник, для поціновувачів його вроди.

Орієнтовна ціна: 1500-2000 грн.

1 місце: їжа

Завжди спрацьовує. Хіба що існує виняток у вигляді розладу харчової поведінки. Перш ніж готувати або купляти щось, варто дізнатися про те, чи відсутні в людини алергії на будь-що, що може потрапити у Ваше тістечко.

Орієнтовна ціна: від 150 грн.

Вікторія КАМІНСЬКА, “СічНьюз”

Поділитися
1 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top