skip to Main Content

ТОП-7 місць для відпочинку взимку: рейтинг «СічНьюз»

Свята вже не за горами. Тому «СічНьюз» вирішив вибрати найкращі місця в межах нашої держави, де можна з радістю провести зимову відпустку. Тобто склали для вас ТОП-7. 

7 місце: Славсько

Славсько опинився на останньому місці через бідний вибір можливостей проведення часу в горах. Хіба що, якщо Ви поціновувач пішої ходи, Вам може сподобатися довга прогулянка по потаємних куточкам селища, де можна зробити купу гарних фотографій на згадку.

6 місце: Музей в с. Пирогів під відкритим небом на Київщині

Для мешканців столиці пропонується з’їздити в національний музей народної архітектури та побуту України. Там Ви зможете побачити в яких умовах проживали люди в XVIII-XIX століттях, їх побут та види ремісництва.

5 місце: Хмільник

Не обов’язково їхати на захід України задля чудових вражень. Для жителів Вінницької області пропонується з’їхати в оздоровче місце “Хмільник”. Кожний із санаторіїв спеціалізується на певних видів захворювань. Тому “Хмільник” користується популярністю і надалі.

4 місце: Кам’янець-Подільський, Хотин

Хочете відчути душею середньовічні визначні місця?  Тоді Вам туди. У Вас буде можливість побачити своїми очима каньйон річки Смотрич і старе місто Кам’янець-Подільський. Хотину розташований недалеко від свого Кам’янця. Найвизначнішим місцем його вважається Хотинська фортеця.

3 місце: Термальні води “Косино”

В цьому закладі прекрасно все, окрім далекого розташування в Закарпатті. В ньому пропонується безліч розваг для будь-якої вікової категорії, включно з терапією після захворювання. Вони борються більш ніж з 80-ю хворобами. Такими як остеохондроз, артрит, ревматизм, артеріальна гіпертензія на 1-2 стадії, а також розладами нервової системи і наслідками травм м’язів і кісток.

2 місце: Драгобрат

На другому місці опинився гірськолижний курорт для любителів екстриму. Нелегкі траси на високих вершинах гір прийдуться до душі майстрам своєї справи, і не тільки. Якщо Ви сповненні мужністю та прагнете звернути гори, Драгобрат існує саме для Вас.

1 місце: Буковель

Буковель опинився на першому місці заслужено. Хоч він ідентифікує себе як гірськолижний курорт, в ньому можна знайти собі заняття по душі, навіть якщо Ви не вмієте кататися на лижах. Водаклуб – величезний басейн з підігрівом, лазні та бар з великим асортиментом для любителів випити.

 А скільки ж можливостей побачити зимові Карпати, ще й при тому не сплачуючи жодних коштів! Тому якщо ви ще не побували в цьому чарівному місці, Вам туди.

Вікторія КАМІНСЬКА, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top