skip to Main Content

Тренерка із синхронного плавання врятувала свою вихованку на чемпіонаті

В червні 2022 року на чемпіонаті світу по водних видах спорту в Будапешті американська синхроністка Аніта Альварес повільно опустилася на дно басейну. Навколо ніхто нічого не помітив. Рятувальна служба теж.

Перебуваючи поряд з басейном, й зрозумівши, що дівчина під водою надто довго, її тренер Андреа Фуентес негайно кинулася за нею повністю одягненою, витягнувши її на поверхню в безпечне місце. Аніта була без свідомості й не мала спроможності відштовхнутися ногою, гребсти чи взагалі якось допомогти собі.

І якби Андреа не помітила, вона б втопилася.

Але вона знала Аніту. Вона шукала її поглядом, й швидко помітила, що та надто довго затримується під водою, а потім пірнула, не замислюючись.

Це дуже відгукується і резонує…

Коли ви занадто довго перебуваєте під сильним тиском і важкими обставинами у своєму житті, хто ті люди, які шукатимуть вас, помітять і пірнатимуть, щоб витягнути вас на поверхню, коли ви втратите всі сили плисти й не будете мати змоги вдихнути?

Хто ті люди, які зробили б це для вас?

І чи може хтось розраховувати на те, що ти будеш саме тією людиною, яка буде шукати й помітить, що вони затрималися надто довго, пірнати, щоб підтримати їх, коли вони втратили всі сили, щоб плавати в цих бурхливих водах, які ми називаємо життям?…

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Фелікс ЖАНІН,
за інформацією з відкритих джерел

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top