skip to Main Content

Trustee Plus обирає ВНТУ для спільних проєктів в галузі кібербезпеки та програмного забезпечення

Вісімнадцятого вересня команда представників компанії-розробника платформи цифрових фінансів Trustee Plus відвідала Вінницький Національний Технічний Університет, поспілкувалась зі студентами та підписала угоду про співпрацю з ВНТУ ФІТКІ. 

В угоді зазначається, що з моменту підписання сторони можуть брати участь у освітніх, наукових, та інноваційних проєктах, спрямованих на вирішення актуальних проблем, що становлять спільний інтерес в галузі інформаційних технологій, програмного забезпечення та кібербезпеки.

Сьогодні у студентської спільноти є всі шанси здійснити прорив в такий швидкоплинній і інноваційні царині, як блокчейн і криптотехнології. Наше єдине завдання – надати сьогоднішнім студентам прикладну базу для втілення отриманих в університеті знань. І сьогодні ми стали ще на один крок ближче до цього» – зазначив Вадим Груша, CEO Trustee Plus, один із підписантів угоди. 

Варто зазначити, що згідно угоди про співпрацю, що була підписана ректором університету  Віктором Біліченко, представники Trustee Plus можуть брати участь у розробці освітніх програм університету, шляхом надання консультативної допомоги. Та сприяти вдосконаленню професійної підготовки педагогічних, наукових та інших працівників Університету. 

В цей же день представники компанії: Вадим Груша, СЕО; Владислав Караван, проджект менеджер, Роман Попіль, бекенд розробник та Марина Нестеренко, керівниця служби підтримки, зустрілись зі студентами 2-3 курсів факультету комп’ютерних наук, де обговорили безліч актуальних тем пов’язаних з криптовалютами в Україні. 

Починаючи від того, чи реально взагалі сьогодні простій людині купити біткоїн у Вінниці і закінчуючи тим, як просто зараз, завдяки такому продукту, як банківська криптокартка від Trustee Plus, безшовно з’єднується світ звичайних банківських фінансів і криптоплатежів. Коли наступає такий час, що за біткоїн можно купити собі кави, розрахуватись за продукти в магазині, чи заправити авто. 

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top