skip to Main Content

У муніципальному притулку для тварин перебуває близько 80 собак

Вухаті друзі, хвостики, що кружляють, зворушливі очі, благальні погляди – саме такими зустрічають відвідувачів у муніципальному притулку для собак. Тут, за ґратами вольєрів, б’ються серця десятків чотириногих, які з різних причин опинилися без дому та сім’ї.

Оксана, адміністраторка притулку, з сумом в очах розповідає, що зараз тут знаходиться близько 80 тварин. Проте ця цифра мінлива. Одних повертають на місце відлову, інші прибувають на стерилізацію, а деяким, на щастя, вдається знайти новий дім.

З тваринками постійно працюють кінологи. Їх привчають до повідка та навчають базовим командам. Харчуються песики сухим кормом, – розповіла адміністраторка.

На жаль, відвідувачів у притулку небагато. Оксана мріє про те, щоб люди частіше заходили до них. Адже кожен з цих собак прагне знайти не просто їжу та дах над головою, а й безмежну любов та турботу.

У кожного песика є свій вольєр, який вони з нетерпінням прагнуть змінити на затишний дім та люблячих господарів.

Історії цих чотириногих схожі: жорстокість та байдужість людей змусили їх шукати прихисток в притулку.

В середньому тваринки утримуються три місяці. Але якщо пес надто агресивний або ж, навпаки, спокійний, то утримання може тривати й півроку, – розповідає жінка.

За час перебування в притулку тварини проходять вакцинацію, стерилізацію та дресирування з кінологом.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top