skip to Main Content

У петиції пропонують присвоїти звання Героя України загиблому Віталію Кудрику

На Донеччині, в районі населеного пункту Бахмут у бою за нашу Батьківщину, 30 червня 2023 року загинув військовослужбовець, головний державний інспектор Вінницького відділу податків і зборів з юридичних осіб ГУДПС у Вінницькій області Віталій Кудрик, 1981 року народження.

Він майже майже 19 років пропрацював в податковій службі. Відважний воїн героїчно захищав рідну Україну, нашу свободу і кожного з нас. Розумний, енергійний, життєрадісний, небайдужий до долі своєї країни, мужній і сміливий, кажуть його знайомі
Наразі на сайті електронних петицій Президента України зареєстрована петиція щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю першої прикордонної комендатури швидкого реагування 15 мобільного прикордонного загону Віталію Кудрику. Його автором є Катерина Кудрик.

Шановний Президенте! Просимо Вас розглянути петицію щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю Віталію Кудрику. Він ще з самого початку повномасштабного вторгнення героїчно захищав наші життя. Спочатку служив в 24 прикордонному загоні Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 2193). Літом 2022 року разом з побратимами героїчно тримали оборону в Донецькій області на Авдіївському напрямку, — йдеться у петиції.

Цієї зими Віталій проходив навчання та був переведений на посаду інспектора прикордонної служби вищої категорії — начальника 2 відділення інспекторів прикордонної служби 3 прикордонної застави 2 відділу прикордонної служби (тип С) першої прикордонної комендатури швидкого реагування 15 мобільного прикордонного загону.

Мужньо та сміливо виконував всі завдання під час штурму захищаючи нашу рідну Україну, але 30.06.2023 життя обірвалось від осколкових поранень в м. Бахмут. Віталій був командиром окремого підрозділу швидкого реагування, жертвуючи своїм життям, зберіг життя своїм побратимам, які були під його командуванням. Віталій був справжнім батьком, люблячим чоловіком, вірним другом та Героєм для нас всіх. Він завжди говорив, що рай на землі. Але ми всі віримо, що мій батько ще побачить, що таке рай, адже, на жаль, в пеклі побував. Вдома його досі чекають дружина та син з донькою, — йдеться у документі.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top