skip to Main Content

У Вінниці відкрили сучасну залу єдиноборств

Вінницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» і однією із провідних в регіоні. Тренування у ній – безкоштовні. Наразі до спортшколи продовжують набирати початківців. Деталями поділився директор ОДЮСШ «Колос» Вадим Мохник.   

– Вадиме Андрійовичу, на які види спорту зараз запрошуються новачки?

– В нашій спортшколі розвиваємо такі види спорту: важка атлетика, велоспорт, греко-римська боротьба, дзюдо, самбо, тхеквондо і пауерліфтинг. На сьогодні продовжуємо набір бажаючих займатися на цих відділеннях. Із кожного виду спорту у нас є професійні тренери і спортивна база для ефективного проведення навчально-тренувального процесу.    

Де знаходяться ваші тренувальні локації?

– Важкоатлети і пауерліфтери тренуються у приміщенні «колосівського» легкоатлетичного манежу. Велобази «Колоса» – на вул. Г. Арабея і на вул. Порика. Також на вул. Г. Арабея, у СК «Колос», розвиваємо греко-римську боротьбу. У відділення тхеквондо є три локації: по вул. 600-річчя (екс-СК «Термінал»), по вул. Чорновола (ТК Bridge) і по вул.. Порика (СК «Маяк»). Тиждень тому у приміщенні Центрального універмагу (на третьому поверсі) запрацювала зала самбо і дзюдо, там набираємо всіх охочих.

Нагадайте, будь-ласка, найвидатніших вихованців  спортшколи «Колос».

– Це срібний призер Олімпійських ігор-2020 із велоспорту Сергій Чернявський. Багато інших наших вихованців-велосипедистів успішно приймали участь в чемпіонатах світу та Європи. Важкоатлет Костянтин Соцков був чемпіоном світу серед студентів. Борець греко-римського стилю Ігор Дідик є призером чемпіонатів світу та Європи серед молоді. Самбістка Тамара Карапетян вигравала і була призеркою змагань світового та європейського рівня. Вихованцями нашої школи є пауерліфтери, майстри спорту міжнародного класу Віталій Коломієць, Ірина Шкарапута, а також багаторазовий чемпіон і рекордсмен світу Іван Чупринко.  

Довідка

Додаткову інформацію про роботу ОДЮСШ «Колос» можна отримати за телефоном: (0432) 52-09-65.      

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»       

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top