skip to Main Content

У Вінниці влаштували «парад співочих дуетів»

На святі української пісні «Коли ти поруч» глядачі побачили цікавий «парад співочих дуетів». Вокалісти з колективу художньої самодіяльності підприємства незрячих    переважно співали парами. А солістки студії «Вікторія» — у супроводі бек-вокалу.

Концерт пройшов 14 вересня на території вінницького креативного простору «Щедрик». Переважно до програми дорослих артисті, яку склала художній керівник підприємства незрячих Наталя Слюсарчук, входили ліричні, сучасні естрадні і українські народні пісні. Авторську пісню «Останнє кохання» презентував незрячий вимушений переселенець із Маріуполя Богдан Коваль. Він виконав її у дуеті разом з Іриною Костюник. Душевна композиція «Мої батьки» у виконанні Валерія Гаврилюка і Наталі Слюсарчук викликала бурхливі оплески у залі. Сподобався і оригінальний дует досвідченого вокаліста і звукооператора колективу Олександра Волощука та молодої співачки Ольги Гурської.          

Разом із незрячими і слабозорими артистами на сцені виступали 11 дівчат зі студії естрадного вокалу «Вікторія» під керівництвом Діани Пташинської. Вони надихали своєю красою і оптимізмом. Приміром, у пісні «Ангели добра» йшлося, що «щасливий день настане». Зрозуміло, це дуже актуально у часи війни. Загалом юні співачки виконали п’ять композицій, переважно патріотичних. Зокрема, про рідне місто, край, Батьківщину.  

Ми вже не вперше виступаємо на одній сцені разом із незрячими артистами. Залюбки беремо участь в спільних проєктах, —  сказала 14-річна солістка колективу «Вікторія» Анна Баюрко.
Мої вихованці відчувають глибоку емпатію до незрячих співаків. Буває, ведуть їх за руку, підтримують мікрофон тощо. Таким чином ми вчимо дітей взаємодопомозі, командному духу, — прокоментувала художній керівник  студії естрадного вокалу «Вікторія» Діана Пташинська. — Концерт мав назву «Ти — поруч». Наші юні співачки завжди намагаються бути там, де вони потрібні.  

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top