skip to Main Content

Відомий український блогер змусив свою дружину зробити аборт

Відомий український блогер і гуморист Антон Скуратов бив та знущався над своєю колишньою дружиною. Відео з побиттям опублікувала сама ж дівчина. На відео видно, як чоловік вживає нецензурну лайку, б’є свою дружину й в підсумку змусив зробити аборт.

Дівчина визнала, що довгий час була жертвою домашнього насилля. Однак вона зізналася, що зробити аборт було найкращим рішенням.

Колишня дружина писала заяву на Антона, але це не допомогло.

Ми не разом уже понад півроку і вже розлучені. Так, я зверталася за допомогою до блогерів/феміністок – ніхто не дав відповіді. Я писала заяву і не одну. Не уникала його тому, що це були аб’юзивні стосунки. І я працювала з психологом через це. Зараз я відпустила цю ситуацію та почала життя з чистого аркуша, – написала Анна у своєму Telegram.

На підтримку дівчини виступив Telegram-канал оглядача шоу-бізнесу Богдана Беспалова та закликав публічно покарати Скуратова за його агресивну поведінку.

Реакція Антона

Антон встиг відреагувати на хвилю хейту в його історію. Чоловік в свій захист заявив, що це брехня.

Не вірте всьому, що читаєте. Брехня, наклеп і перебільшення. Дуже легко зробити висновки, подивившись змонтоване відео, де намагаюся забрати телефон, який знімає мене. Я розумію, що мені треба буде, на жаль, виправдовуватись за те, чого я ніколи не робив. Просто не поспішайте з вироком і зачекайте.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top