skip to Main Content

Вінничан запрошують на йогу у центрі міста

Нещодавно у вінницькому спортивному клубі «Інвіктус» поновили групові тренування із йоги. Наразі триває запис у групи (без жодних обмежень у віці).

Запрошуємо на тренування всіх бажаючих, незалежно від віку і статі. Займаються переважно жінки, але чоловіків також будемо раді бачити, якщо у них є бажання. Йога підтримує фізичну форму, допомагає оздоровити всі органи і системи організму. Якщо це потрібно, вона сприяє й зменшенню ваги. Допомагає покращити метаболізм, травлення тощо, – розповіла тренерка із десятирічним стажем Марина.

Також вона звернула увагу, що йога покращує роботу нервової системи, допомагає відчувати себе більш спокійним і боротися зі стресом.

Загалом заняття із йоги допомагають дивитися на життя інакше і стати щасливішим. Особливих протипоказів у нас немає. За наявності серйозних хронічних хвороб треба обов’язково проконсультуватися із лікарем. В більшості випадків, навпаки, медик радить займатися йогою. Але у випадку хвороби це вже будуть індивідуальні терапевтичні практики, – розповіла Марина.  

Довідка

Тренування з йоги проходять в спортклубі «Інвіктус» за адресою: м.Вінниця, вул. О. Соловйова, 7 (навпроти 17-го ліцею, біля McDonald’s).

Запис у групу за телефоном: 073-700-77-00.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top