skip to Main Content

Вінничанин став 14-разовим рекордсменом світу з пауерліфтингу

Іменитий пауерліфтер із Вінниці, заслужений майстер спорту Іван Чупринко продовжує перемагати. Цього року вихованець Вадима Мохника став чемпіоном Європи і світу з класичного жиму лежачи та вже 14-разовим рекордсменом світу.  

На чемпіонаті світу я встановив черговий рекорд, піднявши вагу 300,5 кг. І це у новій для себе ваговій категорії — до 74 кг. Цей рекорд тримався сім років. Мені зараз 37 років. Але зупинятися не збираюся. Планую виступати ще чотири — п’ять років. А далі – як життя покаже, — прокоментував Іван Чупринко.

Він також нагадав, що є тренером у обласній ДЮСШ «Колос». Цього року новий підопічний Івана став срібним призером чемпіонату Європи серед юніорів. Це вимушений переселенець із Харківської області Олександр Чеботай. А корінний вінницький пауерліфтер Віталій Коломієць здобув срібло на чемпіонаті світу серед чоловіків.              

Поєднувати роботу тренером і власну підготовку до змагань непросто. Це робиться у різний час. Приходжу до зали раніше своїх учнів, щоб самому потренуватися, —  розповів Іван Чупринко.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top