skip to Main Content

Вінниця прощається із 55-річним воїном В’ячеславом Романюком

В’ячеслав Романюк мобілізувався до війська навесні 2022 року. Боронив Україну у складі 111-ї окремої бригади територіальної оборони. У частині, в якій воював, став у нагоді його величезний водійський досвід. Виконував військові завдання у найгарячіших точках зіткнень із ворогом, таких як Лиман, Лисичанськ… Свій останній бій В’ячеслав прийняв 21 травня на донецькому напрямку. Життя воїна обірвалося у 55 років, інформує сайт Вінницької міськради.

В’ячеслав Романюк народився 26 липня 1968 року у селі Воробіївка Немирівського району Вінницької області, де й зростав та навчався. Свій же професійний шлях вирішив поєднати із водійською справою. Після закінчення автошколи влаштувався на роботу у Вінниці. Довгий час працював у автобусному парку, а згодом у приватній компанії з пасажирських перевезень.

Батько все своє життя присвятив водійській справі. Він дуже любив автомобілі та ще більше – людей. Був дуже добрим. Усім допомагав, усіх підтримував, – розповідає донька полеглого воїна Тетяна. – Він був найкращим батьком, чоловіком, дідусем, другом. Взірцем та прикладом в усьому.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна, світла пам’ять Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top