skip to Main Content

Визначили найкращих в Україні «спартаківських» борців вільного стилю  

На Вінниччині триває відродження «спартаківського» спорту. Нагадаємо, міську організацію цього спорттовариства очолює Едуард Михайлов, обласну – Олена Бех. Вінницькі «спартаківці» активно долучаються до змагань різного рівня.  

У легкоатлетичному манежі Львова фінішувала відкрита першість з вільної боротьби громадської організації ФСТ «Спартак». Це єдиноборство, під час якого спортсмен намагається покласти супротивника на лопатки.

Учасниками змагань були близько 150 борців вікових груп U-20 та U-17 – з Одеської, Харківської, Сумської, Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Хмельницької та Львівської областей.

Вінниччину представляли спортсмени Бару і Тростянеччини. В їхньому активі – золото Дмитра Пентюка (село Ободівка, Тростянеччина).  Про це повідомив старший тренер збірної Вінницької області з вільної боротьби Важа Даіуарі.

Прогрес у вільній боротьбі на Вінниччині є. На жаль, тренери Бару і Тростянеччини нерідко передають своїх провідних спортсменів ще у 10-12 років до спортінтернатів інших регіонів. Також цей вид спорту активно розвивається у Вінниці і Тульчині, – сказав Важа Даіаурі.   

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Пресслужба Вінницької міської організації «Спартак»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top