skip to Main Content

«Я зустрічався із булінгом» – представник нетрадиційної орієнтації

Президент Франції Еммануель Макрон у вівторок, 9 січня, призначив Габріеля Атталя новим прем’єр-міністром країни. У 34 роки той став наймолодшим головою Кабміну в історії країни. А також першим відкритим геєм на цій посаді.

До цього Атталь очолював міністерство освіти Франції. Новим прем’єром політика призначив президент Емманюель Макрон.

Одразу після обрання Атталя новим прем’єром французькі політики почали критикувати такий вибір. Зокрема, лідерка парламентської фракції партії “Нескорена Франція” Матильда Панот звинуватила Атталя в тому, що він “молодший за президента і зарозумілий”.

Опитування серед вінничан

Сайт “СічНьюз” провів опитування серед вінничан, щоб дізнатися їхні погляди щодо того, як би вони поставилися, якби представник нетрадиційної орієнтації очолив Верховну Раду або став президентом України.


Втім, приклад Франції наші земляки не підтримали. 84,6% поставилися негативно до представників нетрадиційної орієнтації у владі і 15,4% позитивно.

Протилежні позиції

Я є представником гомосексуалів. Неодноразово зустрічався з булінгом. І мені хотілося б, щоб ми були на рівні зі всіма, а не ховатися, – розповів для “СічНьюз” Андрій Тишківський.

Також хлопець вважає, що нам далеко до ЄС та до Перемоги, якщо ми не здатні приймати людей такими, як вони є. І тільки через те, що хтось не сприймає нестандартні почуття.

Для мене представники нетрадиційної орієнтації у владі – це незрозуміло, важко уявити цю картинку. У Верховній Раді є свої приколи, але це вже занадто, – сказав Анатолій Погребищенко.

Читайте також, як вінничани ставляться до прийняття закону щодо одностаттєвих шлюбів.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top