skip to Main Content

Юні футболісти «Прем’єр-Ниви» виграли домашній міжобласний турнір

З 25-27 серпня у Вінниці, на стадіоні спортивного комплексу “Нива”, розіграли літній Кубок «Прем’єр-Ниви» з футболу. Змагалися юнаки 2013 р.н.

На старт вийшли вісім команд, серед яких були «Вікторія» зі Старокостянтинівської ДЮСШ Хмільницької області і збірна Погребища. Організатором турніру виступив відомий тренер Артур Мед, а головним суддею – заступник голови обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Андрій Дзядик. Змагання пройшли за підтримки Вінницької міської Асоціації футболу.

Юні футболісти – майбутня зміна майстрам. Їм потрібні змагання навіть під час війни, аби здобути необхідну ігрову практику. В свою чергу, ми готові підтримувати такі турніри, – сказав голова Вінницької міської Асоціації футболу Юрій Максименко.   

Після двох ігрових днів визначились учасники поєдинків за медалі. В результаті бронзові медалі здобула команда Погребища, яка переграла «Вікторію» – 4:1. А в фіналі  перша команда ДЮСШ «Прем’єр-Ниви» здолала першу команду «Балкан» – 3:0.

Нагородження проводили голова Вінницької міської Асоціації футболу Юрій Максименко і його заступники Олександр Крилов і Володимир Онофрійчук, а також заступник голови Асоціації футзалу Вінницької МТГ Євген Бабич.Призери отримали медалі і грамоти. За результатами турніру оргкомітет і суддівська колегія також визначили найкращих нападника, півзахисника, захисника і воротаря. Ними стали представники команд із чільного квартету. Вони отримали нагороди від міської Асоціації футболу.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top