skip to Main Content

Юні тхеквондисти у чужому місті залишилися без водія, якого вночі відправили до війська

Цю неприємну історію на своїй сторінці в соцмережі розповів вінницький активіст Віталій Павловський. Юні тхеквондисти з Вінниці, члени національної збірної ,поїхали на Всеукраїнські змагання в Ужгород. Водій «Ікаруса» Михайло, що перевозив діток, з готелю на спорткомплекс та знову в готель, заночував в хостелі «Монада». Там його в 01.30 ночі разом з іншими чоловіками закрутили військові разом з поліцією.  

Пояснення, що він єдиний водій з групою спортсменів збірної України, їм не аргумент. Всіх на нічну комісію, у центр комплектування в Ужгороді.

Телефони відібрали, інформацію своїм рідним, тренерам повідомити не було змоги. Спортсмени винаймають таксі та по місцю пробують виходити з положення, бо змагання ніхто не відміняв. По закінченню комісії водія Михайла, думаєте, відпускають?  Ні, йому вручають гарний військовий квиток на Чернігів, – інформує Віталій Павловський.

Йшла мова про те, що повістка на відправку на збори, через 2-3 дні з Вінниці, була нормальним варіантом, але на це військові не пішли. Тепер перевізник готує іншого водія для спроби повернути дітей тим же автобусом, що запаркований біля готелю. А ключі від нього у центрі комплектування.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top