skip to Main Content

Зірка «Довбушу» розповів у Вінниці, про що мовчать чоловіки

Понад дві години гумору, іронії, веселого інтерактивного спілкування із глядачами.  Все це було на популярній моновиставі «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever». Її понад 700 разів ставили на Бродвеї (США)!

Вистава пройшла четвертого лютого у вінницькому драмтеатрі імені Садовського. Єдиним актором виявився заслужений артист України Олексій Гнатковський, зірка відомого телефільму «Довбуш». Глядачами у переповненій залі виявилися переважно жінки. Вони прийшли на виставу, аби дізнатися щось цікаве, що допоможе краще зрозуміти своїх «других половинок».

Насправді, глядачі не пожалкували. Час летів непомітно, а більшість присутніх не могли стримати посмішки та щирий сміх.

«Про що мовчать чоловіки» – це весела моновистава у жанрі stand up, де в епіцентрі сюжету постали чоловічі та жіночі світи, їх відносини. В спектаклі кожен з глядачів шукав відповідь на питання “Як ужитися зі своєю другою половинкою?”. Головний герой вистави приміряв безліч образів на себе, щоб показати, якими абсурдними зазвичай бувають сімейні конфлікти та суперечки. І робив він це весело та із самоіронією. Іноді присутнім здавалося, що Олексій говорить про них. Тобто глядачі бачили в тих образах частину себе.

Олексій Гнатковський наголошував, що нинішні люди своєю поведінкою в деяких аспектах нагадують дикунів, звідси й друга назва вистави. Зокрема, чоловіки є «мисливцями», тобто наполегливо йдуть до свої мети, незважаючи на перешкоди. А жінки, як і у сиву давнину, залишаються «збирачами». Тобто збирають все необхідне (і навіть набагато більше, подивиться хоча б у їхні шафи!) для створення домашнього затишку.         

Після кумедних і в той же час влучних пояснень Олексія, вінничанки мають трохи краще зрозуміти, «Про що мовчать чоловіки». Йдеться про те, що представники сильної половини людства не так багато витрачають слів для спілкування, тому що переважно тримають емоції у собі і самотужки прагнуть вирішувати усі проблеми. У чоловічій компанії іноді можна чути лише тишу, наприклад, під час спільного перегляду футболу. Але це зовсім не означає, що друзі скучають.    

Олексій Гнатковський наголосив, що чоловіки в усьому світі однакові, лише «москалі – собаче лайно». Зрозуміло, через російську агресію така його думка не викликала заперечень у присутніх.  

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»      

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top