skip to Main Content

Зупинка за мільйон гривень у Вінниці: містяни обурені та вимагають пояснень

Вінницю сколихнув новий скандал серед місцевих жителів після того, як стало відомо, що нова зупинка на вулиці Данила Галицького обійдеться місту понад один мільйон гривень.

Департамент комунального господарства міськради провів тендер і визначив переможця, яким стало товариство “Агропродсоюз”. Однак вартість проєкту викликає сумніви та незгоду серед частини вінничан. Своє обурення вони висловлюють у соцмережах. Зокрема, у «Фейсбуці».  Згідно з офіційними даними, вартість цієї зупинки становить близько одного мільйон 126 тисяч гривень.

Основна частина цих витрат припадає на павільйон, який обійдеться у 173 тисячі гривень. Це скляна конструкція, яка має висоту понад 2,5 метри та обладнана тонованим склом. Усередині розміщено дві лави для пасажирів, а також інформаційне табло з маршрутами транспорту. Перед зупинкою встановлені шість болардів, які захистять пасажирів від автотранспорту.

Мешканці Вінниці не згодні з ціною за обрану модель зупинки. В коментарях у соціальних мережах люди висловлюють своє розчарування та негоду. Деякі вінничани вважають, що за такі великі кошти зупинка могла б мати набагато більше функцій.

За ці гроші зупинка мала би бути з опаленням, туалетом, водою і ще й чай чи кава мала би бути, – написав в соцмережі один з мешканців міста.

Ці зупинки – це взагалі вінець абсурду!!! Для кого вони побудовані, взагалі не зрозуміло…, – коментує вінничанка.

Серед найгучніших запитань громади залишається: для чого, насправді, призначені ці нові зупинки громадського транспорту? І чому вони обходяться у таку велику суму грошей? На жаль, Департамент комунального господарства та благоустрою ВМР після звернення на офіційний канал зв’язку (у «Фейсбуці») не надав відповіді кореспонденту «СічНьюз» на ці запитання.  Готові в будь-який момент надати відповідальним особам наш інформаційний майданчик для відповіді.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 3 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top