skip to Main Content

Військові, сироти і вимушені переселенці отримали гуманітарну допомогу із Кардіффа    

Співзасновниця Асоціації спортивних журналістів Вінниччини Ольга Бакар наразі перебуває в Кардіффі (Уельс). Там вона планує відкрити волонтерський пункт для збору і пересилки допомоги українським військовим і особливим категоріям вінничан. Приміром, сиротам та вимушеним переселенцям.        

 

«Першою ластівкою» для Вінниці став гуманітарний вантаж від родини Ейлін та Еріка Браун із Брідженда (Уельс). Вони власноруч придбали та напакували набори гігієни та теплі речі, а ще брендовий дитячий одяг. Витрачали власну пенсію. Кожному військовому сива пані написала листа, як вона пишається його хоробрістю.  Пані Ейлін – пенсіонерка, пересувається у супермаркеті  на скутері, бо довго ходити не може. Її чоловік – ветеран авіації. Ейлін Браун із ним їздила по різним гарнізонам, тому точно знає, що має бути в наборі.  Пані Ейлін – вихованка дитячого будинку, мати навідала її та братів та сестер лише двічі. Тому потреби сиріт також знає добре.

Вчора, 29 липня, частина гуманітарного вантажу із Уельсу, отримана Асоціацією спортивних журналістів Вінниччини, транзитом поїхала до військових на схід України. Її повезли два вінницькі волонтери, серед яких був Дмитро Комісаров.

Далі набори предметів особистої гігієни і побутової хімії отримали практично всі вихованці (близько 60) Вінницького навчально-реабілітаційного центру “Гніздечко“. Це стане в нагоді, адже днями вони виїздять до табору на відпочинок.

Також гуманітарну допомогу вручили близько 20 юним спортсменам із багатодітних родин, вимушеним переселенцям і дітям військових. Решту вантажу отримали пару відомих вінницьких волонтерів.  

        

Михайло Шафір, «Січ Ньюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top