skip to Main Content

У Вінниці відкриють фотовиставку Дениса Кривого, який загинув у Бахмуті

Фотовиставку Дениса Кривого «Краса Бузького Гарду» відкриють 17 квітня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї. Початок – о 16.00. Вхід – вільний, інформують у музеї.

Денис Кривий (19.10.1988 – 11.05.2023) – фотограф-натураліст. Друкувався в National Geographic Ukraine, був переможцем багатьох міжнародних конкурсів, входив у ТОР 100 кращих фотографів світу. Волонтер. Доброволець. Служив у лавах ССО старшим оператором вогнеметником групи СпП. Загинув у Бахмуті, рятуючи пораненого побратима.

Денис був людиною, яка робила багато і навіть більше. І все одно вважав, що цього недостатньо.

Благодійний фонд «СЯО» – це справа, яку розпочала Галина Волгіна, після втрати чоловіка. Вона організувала виставку «Краса Бузького Гарду», що включає 130 фоторобіт Дениса і демонструє її в музеях країни. Галина періодично проводить аукціони як в музеях, так і онлайн в телеграм каналі «СЯО. Благодійний фонд». Крім того, реалізує магніти і альбоми зі світлинами митця. Приймає участь в різноманітних ярмарках і розіграшах.

Всі зібрані кошти спрямовуються на підтримку підрозділу ССО, в якому він служив. На сьогодні вже придбано 2 Mavic 3E та 1 Mavic 3T.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top